Gebroederlijk auto’s wassen

Magazines | Vallei Business nr 1 2014

Carwash & Co is 16 jaar geleden begonnen als MacCarwash Ede. Al snel een begrip in de regio vanwege haar kwaliteit, service en snelheid. Dat concept is nooit meer losgelaten.

MacCarwash Ede was de eerste wasstraat in Nederland met een full service wasstraat van 55 meter. André van Riet deed voor veel zaken in Rusland. Toen Van Riet besloot te stoppen, stond er nog een wasstraat klaar om naar Rusland geëxporteerd te worden. Toen bleek dat die deal niet doorging, nam Van Riet de wasstraat over om vervolgens in Ede zijn deuren te openen.

Na veel succesvolle jaren, zat Van Riet op een avond met zijn zoons Jordi, Imar en Timo aan tafel. De toekomst van het bedrijf kwam aan bod en Jordi opperde om er een familiebedrijf van te maken en het full service concept uit te breiden naar 2 nieuwe locaties.

Na lang zoeken zijn twee uitstekende locaties gevonden in Veenendaal en Doetinchem en verandert de naam van MacCarwash Ede in Carwash & Co.

Het concept is verder geperfectioneerd; zonder voorwassen een schone auto, uitmuntende service en altijd gratis overdekt stofzuigen. Door deze aanpak staat er nooit een wachtrij en ontvangt de klant binnen 4,5 minuut een schone auto.

Gebroederlijk auto’s wassen

Carwash & Co Ede Carwash & Co Veenendaal Carwash & Co

Celsiusstraat 6 Kernreactorstraat 2 Havenstraat 19

6716 BZ Ede 3903 LG Veenendaal 7005 AG Doetinchem

T: 0318-690488 T: 0318-860222 T: 0314-870033

I: www.carwashco.nl

E: info@carwashco.nl

De familie van Riet, met v.l.n.r.

vader André en zoons Timo, Jordi en Imar

Voor Microsoft Office

trainingen met een doel

TOPWERK staat voor Training tot OP de WERKplek. Wij trainen niet zomaar, maar nemen als uitgangspunt het resultaat dat u wilt bereiken en de inspanning die u wilt verrichten. Op basis daarvan stellen we een gerichte training samen die u dát brengt wat u wilt beheersen. Dat is de basisfilosofie van Topwerk.

Leren werken met Microsoft Office is als leren hardlopen: kijkend naar enkel het einddoel zakt de moed om te starten vaak al direct in de (hardloop)schoenen. Maar met een haalbaar schema, gebaseerd op persoonlijke wensen, met een coach die op afstand stuurt en een personal trainer die afremt als het te snel gaat en stimuleert waar dat nodig is, is ieder doel te realiseren.

Trainingen op maat

De trainers van TOPWERK weten als geen ander deelnemers te motiveren en te inspireren. Daarbij worden de trainingen opgebouwd op basis van de behoefte en het niveau van de deelnemers. Zodat iedereen na het beëindigen van de training praktische handvatten en kennis heeft gekregen om effectiever de Microsoft Office programma’s in te kunnen zetten en te gebruiken.

TOPWERK verzorgt een keur aan trainingen. Wij hebben echter geen vast opleidingenschema; we werken op basis van dat wat u wilt bereiken en de inspanning die u daarvoor wilt doen. U kiest op basis van die twee argumenten en wij vullen de inhoud samen in. Eigenlijk werkt het dus net als bij hardlopen: zeg wat u wilt en wij maken het trainingsschema. Letterlijk!

In alle trainingen zorgen wij ervoor dat na de training direct met het programma gewerkt kan worden. Praktisch en efficiënt!

TOPWERK

Postbus 811, 3900 AV Veenendaal

Vendelier 61-63, 3905 PD Veenendaal

T 088 237 24 24, E info@topwerktraining.nl

I www.topwerktraining.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by